Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Deprem Kayseri - Son depremler Kayseri 4.1'le sallandı...Korkutan deprem, Bu depremin ardından saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti.

Deprem Kayseri - Son depremler Kayseri 4.1'le sallandı...Korkutan deprem, Bu depremin ardından saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti.. Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi.

Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü kayseri sarıoğlan olan depremin büyüklüğünü afad ve kandilli rasathanesi 3.4 olarak duyurdu. Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Yaşanan deprem sonrasında kayseri'de yaşayan vatandaşlar çok yoğun biçimde tsweet atarlarken kayseri başlığı twitter'da tt listesine girdi.

Kayseri Deprem Konferansı Katılım Sertifikası
Kayseri Deprem Konferansı Katılım Sertifikası from image.slidesharecdn.com
+ kayseri'de richter ölçeği'ne göre, 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem.

Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, deprem, saat 15.38'de ve 6.46 kilometre derinlikte 4.1 şiddetinde. Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü afad ve kandilli rasathanesi verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Merkezi elazığ ve malatya olan deprem kayseri'de de hissedildiği an. Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Kandilli rasathanesi'nden alınan bilgiye göre, saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Yaşanan deprem sonrasında kayseri'de yaşayan vatandaşlar çok yoğun biçimde tsweet atarlarken kayseri başlığı twitter'da tt listesine girdi. Alınan bilgilerede göre , 2.9'luk depremde can ve mal kaybı olmadı. Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem.

Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Merkezi elazığ ve malatya olan deprem kayseri'de de hissedildiği an. Kayseri'de merkez ve çevre ilçelerde hissedilen bir deprem meydana geldi. En son depremler nerede ne zaman oldu » kayseri son depremler ve yerleri. Kayseri'de son 12 saatte 1,8 ila 2,9 şiddetinde 6 deprem meydana geldi.

Kayseri'de deprem
Kayseri'de deprem from abcgazetesi.com
Kayseri, deprem ölçümlerinin yapılmaya başlandığı 1940 yılından sonra i̇kinci kez büyük bir deprem yaşadı. Kayseri sarıoğlan'da 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kayseri'de 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Kayseri'de merkez ve çevre ilçelerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'dan yapılan açıklamada, kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de yerin 16.70 kilometre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi ifadeleri. Sosyal medyadan paylaşım yapan kayseri büyükşehir. Bu depremin ardından saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti.

Depremde can ve mal kaybı yaşanmadı.

Son dakika haberine göre kayseri'de deprem oldu. Kayseri yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Derebag 11 mayıs 2021 08:14 son deprem. Kayseri'nin kocasinan ilçesi, 13 dakikada 3.9, 3.8 ve 3.0 büyüklüğünde depremlerle sallandı. Alınan bilgilerede göre , 2.9'luk depremde can ve mal kaybı olmadı. Kayseri'nin kocasinan ilçesinde saat 10.32'de 3,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Haberler gündem haberleri son dakika: Kayseri son deprem boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsü ulusal deprem i̇zleme merkezi'nden alınan bilgiye göre, kayseri'de merkez üssü kocasinan saraycık olan. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 07.16'da meydana gelen ve merkez üssü afad ve kandilli rasathanesi verilerine göre saat 07.16'da merkez üssü kayseri sarıoğlan olan 3.4. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. Kayseri ve çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Kayseri ve çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6. İşte, kayseri'de meydana gelen depreme ilişkin detaylar ve kandilli rasathanesi ile afad'a ait son depremler. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Bu depremin ardından saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti.

Deprem kursu-kayseri
Deprem kursu-kayseri from image.slidesharecdn.com
Başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) verilerine göre, saat 09.56'da sarıoğlan merkezli 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Yaşanan deprem sonrasında kayseri'de yaşayan vatandaşlar çok yoğun biçimde tsweet atarlarken kayseri başlığı twitter'da tt listesine girdi. Merkezi elazığ ve malatya olan deprem kayseri'de de hissedildiği an. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi. Bu depremin ardından saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti. Gece saat 03:00 ile 03:14 arasında 1.9, 1.3, 2.1, 1.2, 1.8 ve 4.6 şiddetinde 6 sarsıntı meydana geldi. Türkiye haritası » kayseri deprem fay hattı risk haritası » kayseri son depremler.

Sosyal medyadan paylaşım yapan kayseri büyükşehir.

Sosyal medyadan paylaşım yapan kayseri büyükşehir. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının kayseri büyükşehir belediye başkanı memduh büyükkılıç, sarıoğlan ilçesinde meydana gelen 4,6. Kayseri'de merkez ve çevre ilçelerde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kayseri'de saat 10.27 sıralarında 3.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kayseri ve çevre illerde hissedilen deprem nedeniyle vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Bu depremin ardından saat 10.39'da 3,9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha gerçekleşti. Deprem bölgede paniğe neden olurken çevre iller sivas ve yozgat'ta da hissedildi. Afad'dan yapılan açıklamada, kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde saat 03.02'de yerin 16.70 kilometre derinliğinde 4.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi ifadeleri. Kayserili yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Alınan bilgilerede göre , 2.9'luk depremde can ve mal kaybı olmadı. Kayseri büyükşehir belediye başkanı büyükkılıç, kentteki depremde şu ana kadar olumsuzluk gelen son dakika bilgisine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana. Ayrıca kayseri bölgesindeki meydana gelen artçı depremleri de görebilirsiniz. Son dakika haberine göre kayseri'nin sarıoğlan ilçesinde 4.6 büyüklüğünden deprem meydana geldi.